آمار تیر 91 - اتحاد با امام
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 0
کل بازدید : 53241
کل یادداشتها ها : 107
خبر مایه


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

قطعنامه‌ی 598

گلچینی از بیانات فرمانده کل قوا در مورد قطعنامه‌ی 598 به مناسبت سالگرد پذیرش آن منتشر شد.

کاسه‌ی شهد و شیرینی به جای کاسه‌ی زهر...
هر کسى در این ایام، اظهارات مخالفان ما را در دنیا گوش کرده یا خوانده باشد، مى‌فهمد که دشمنان نظام ما، چه‌طور از عزت امروز جمهورى اسلامى، از ته دل ناراحتند. پیروزى ملت ایران، به کام اینها تلخ آمد. خداى متعال، همه‌ى کارها را با حساب انجام مى‌دهد. یک روز بنده‌ى صالح خدا، آن انسان بزرگ و مخلص که هیچ‌چیز را براى خودش نمى‌خواست و همه‌ى کارها را براى خدا مى‌کرد و همه چیز را براى او مى‌خواست، در قضیه‌ى قطعنامه گفت: کاسه‌ى زهر را نوشیدم. این تلخى را او تحمل کرد؛ ولى خداى متعال به آن بنده‌ى صالح عوض داد و هنوز دو سال و اندى نگذشته کاسه‌ى شهد و شیرینى پیروزى را به ملتش چشاند و کامشان را شیرین کرد. آن فداکارى، این ثمره را داشت. «اللهم ما بنا من نعمة فمنک لا اله الا انت». همه چیز متعلق به او و به اراده‌ى اوست.
سخنرانى در دیدار با گروه کثیرى از آزادگان و اقشار مختلف مردم، در اولین روز از هفته‌ى وحدت 11/07/1369

 خصوصیت ملى مردم ایران
ما در جنگ فهمیدیم که ملت ما یک فرصت فوق‌العاده دارد؛ یک فرصت ملى و آن این است که مردم احساس مسؤولیت دارند. مردم ایران این‌گونه‌اند. شاید همه‌ى مردم دنیا این‌طور نباشند. بعد از قضیه‌ى قبول قطعنامه، که دشمن فرصت طلبى مى‌کرد و مى‌خواست از موقعیت سوء استفاده کند، ناگهان شما دیدید آن‌چنان جبهه‌ها پر شد که در طول جنگ، کمتر سابقه داشت، یا هیچ سابقه نداشت. بعد از قطعنامه، این‌گونه شد. قطعنامه را که قبول کردیم، عراق حمله کرد. مردم دیدند دشمن نارو مى‌زند و فرصت طلبى مى‌کند. ناگهان، همه احساس مسؤولیت کردند. نگفتند: «دیگر کار از کار گذشته است. مى‌خواستند قبول نکنند! چرا امام قبول کرد؟!» مى‌توانستند این‌گونه بگویند؛ اما نگفتند. این، یک خصوصیت ملى است و ما این را در جنگ مى‌فهمیم؛ کمااین‌که در انقلاب مى‌فهمیم و در دیگر قضایاى بزرگ مى‌فهمیم. هیچ صحنه‌اى مثل صحنه‌ى جنگ، براى گزارش خصوصیات یک ملت و همه‌ى چیزهایى که در گزاره‌ى تاریخى مورد نظر است، مناسب نیست.
بیانات در دیدار مسؤولان برگزارکننده «هفته‌ى دفاع مقدس» 29/06/1372
http://farsi.khamenei.ir/ndata/home/1388/13880424204777b9a.jpg

پذیرش قطعنامه، به خاطر ترس نبود
قطعنامه را هم که امام قبول کرد، به‌خاطر این فشارها نبود. قبول قطعنامه از طرف امام، به خاطر فهرست مشکلاتى بود که مسؤولین آن روزِ امورِ اقتصادى کشورْ مقابلِ روىِ او گذاشتند و نشان دادند که کشور نمى‌کِشد و نمى‌تواند جنگ را با این همه هزینه، ادامه دهد. امام مجبور شد و قطعنامه را پذیرفت. پذیرش قطعنامه، به خاطر ترس نبود؛ به خاطر هجوم دشمن نبود؛ به خاطر تهدید امریکا نبود؛ به‌خاطر این نبود که امریکا ممکن است در امر جنگ دخالت کند. چون امریکا، قبل از آن هم در امر جنگ دخالت مى‌کرد. وانگهى؛ اگر همه‌ى دنیا در امر جنگ دخالت مى‌کردند، امام رضوان‌اللَّه علیه، کسى نبود که رو برگرداند. بر نمى‌گشت! آن، یک مسأله‌ى داخلى بود؛ مسأله‌ى دیگرى بود.

در تمام عمر ده ساله‌ى حیات مبارک امام رضوان اللَّه تعالى علیه، پس از پیروزى انقلاب، یک لحظه اتّفاق نیفتاد که او به خاطر سنگینىِ بارِ تهدیدِ دشمن، در هر بُعدى از ابعاد، دچار تردید شود. این، یعنى همان برخوردارى از روحیه‌ى حسینى.

جنگ، تلفات دارد. جان یک انسان، براى امام خیلى عزیز بود. امام بزرگوار، گاهى براى انسانى که رنج مى‌بُرد، اشک مى‌ریخت و یا در چشمانش اشک جمع مى‌شد! ما بارها این حالت را در امام مشاهده کرده بودیم. انسانى رحیم و عطوف، داراى دلى سرشار از محبّت و انسانیت بود. اما همین دل سرشار از محبّت، در مقابل تهدید شهرها به بمباران هوایى، پایش نلرزید و نلغزید. از راهْ برنگشت و عقب‌نشینى نکرد. همه‌ى دشمنان انقلاب در طول این ده سال، فهمیدند و تجربه کردند که امام را نمى‌شود ترساند. این، نعمت بسیار بزرگى است که دشمن احساس کند عنصرى چون امام، با ترس و تهدید از میدان خارج نمى‌شود. امام، با منش و شخصیت درخشان خود، کارى کرد که همه در دنیا، این نکته را فهمیدند. فهمیدند که این مرد را از میدان نمى‌شود خارج کرد؛ تهدید نمى‌شود کرد؛ با فشار و با تهدیدهاى عملى هم نمى‌شود او را از راه خود منصرف کرد. لذا مجبور شدند خودشان را با انقلاب تطبیق دهند.
بیانات در اجتماع پرشکوه زائران مرقد امام خمینى(ره) 14/03/1375

خانواده‌های شهدا، از مهمترین ابزارهاى الهى برای استمرار جهاد ملت ایران بودند
حتما خوانده‌اید که امیرالمؤمنین یا خود پیغمبر در مراحل اعزام نیرو به جبهه‌ها، چه کشیدند! قرآن مى‌گوید: «یقولون ان بیوتنا عورة و ماهى بعورة ان یریدون الا فرارا»؛ به آنان مى‌گویى عازم جبهه‌ى نبرد شوید، اما هر کدامشان بهانه‌اى مى‌آورند. مى‌گویند: «خانه‌مان خراب است. گرفتارى داریم. فصل تابستان است و هنگام چیدن خرما و برداشت محصول. کار و کسبمان کساد مى‌شود.» نفس پیغمبر بود، اما نمى‌توانست آنان را به جبهه بکشاند! بعد از جریان قطعنامه که مجددا عراق حمله کرد و حضرت امام پیام دادند و بنده هم چیزى نوشتم، به منطقه رفتم. در آن فصل از سال دیدم سراسر کوه و دشت و بیابان، پوشیده از مردم است. آیا اینها کار نداشتند؟ کشاورزى نداشتند؟ بیوتشان «عوره» نبود؟ عجیب است! این چه حرکت و چه قدرتى بود؟ البته جز قدرت خدا هیچ چیز دیگر نبود و عاملش هم امثال شما بودید. مى‌خواهم این را عرض کنم که پدران و مادران شهدا، از مهمترین ابزارهاى الهى بودند براى این‌که جهاد استمرار پیدا کند؛ براى این‌که ملت شکست نخورد؛ براى این‌که انقلاب در قمار جهانى نبازد و در این مقابله‌ى جهانى نتوانند آن را از میدان خارج کنند. شما بزرگترین ابزار بودید. نفس امام در شما، در ملت و در جوانان اثر کرد.
بیانات در دیدار با خانواده‌هاى شهداى مشهد  25/01/1371

دلیل رد قطعنامه‌ی اول
جنگ را چه کسى به وجود آورد؟ نمى‌شود گفت جنگ را فقط عراق به وجود آورد. همه‌ى قراین از اول کار نشان مى‌داد که استکبار پشت سر عراق است؛ او را کمک نظامى کردند؛ از لحاظ تبلیغاتى به او کمک کردند و شوراى امنیت را در خدمت متجاوز قرار دادند. با این‌که جنگ به این اهمیت در این نقطه‌ى حساس واقع شده بود، اما روزهایى گذشت که سازمان ملل در آن روزها، هیچ عکس‌العملى نشان نداد؛ این عادى نیست. در حمله‌ى عراق به کویت، بعد از چند ساعت شوراى امنیت موضعگیرى کرد؛ اما در حمله‌ى عراق به ایران، تا وقتى که تانکهاى عراقى پیشروى مى‌کردند، شوراى امنیت ساکت و تماشاچى نشست؛ بعد از آن‌که هزاران کیلومتر را تصرف کرده بودند، شوراى امنیت یک کلمه حرف زد، که آن هم تقبیح تجاوز نبود؛ عراق را ملامت نکرد که چرا تجاوز کرده و جنگ را شروع کرده است؛ به دو طرف گفت که حالا بیایید دست از جنگ بکشید و آتش‌بس کنید! یعنى درحقیقت، تثبیت عراق در اراضى اشغالى ما. البته ما قبول نکردیم و آن قطعنامه را رد کردیم.
خطبه‌هاى نماز جمعه‌ى تهران  05/07/1370

تکلیف و مصلحت اسلام این است
مى‌بینید آنچه که امام مى‌کند در دلهاى جا باز مى‌کند این مردمى که هشت سال گفته بودند جنگ جنگ، امام عزیزمان آن وقتى که مصلحت دانست قطعنامه را قبول کرد گفت نه آتش‌بس، ملاحظه نکرد که حالا من هفته‌ى قبل یا ده روز قبل یا یک ماه قبل، خود من چى گفتم نه تکلیف این است مصلحت اسلام این است، کى چه خواهد گفت براى امام مطرح نیست و چون براى خدا کار مى‌کند خدا هم براى او همه‌ى مقدمات را فراهم مى‌آورد، «من کان لله کان الله له» دلهاى مردم مجذوب سخن امام مى‌شود همان مردمى که تا دیروز شعار مى‌دادند به جنگ جنگ آنچنان صداقت و صراحت و خلوص امام در دلهاى آنها کارگر مى‌شود که آنها بر مى‌گردند راهپیمایى مى‌کنند شعار مى‌دهند که نخیر امروز باید آتش‌بس باشد؛ این نشانه‌ى خلوص است.
بیانات در خطبه‌هاى نماز جمعه تهران 11/01/1368
 

قبول قطعنامه‌ى 598، توطئه‌ى وسیع دشمن را بار دیگر با هدایت الهى به خود او برگرداند

این قطعنامه که زیر فشار سهمگین رزمندگان اسلام بر پیکر دشمن صادر شد، سندى است که شعار دفاع مقدس ما در آن تأمین گردیده بود و اجراى کامل آن، دشمن را به شکست قطعى مى‌رسانید و لذا هرگز جمهورى اسلامى آن را رد نکرد. آنچه براى ایران اسلامى مطرح و موجب عدم شتاب در قبول آن مى‌شد، اصرار بر تنبیه متجاوز به قدر کافى در میدانهاى نبرد و نیز بى‌اعتمادى در اجراى میثاقهاى بین‌المللى توسط قدرتهاى بزرگ بود.

از صدور قطعنامه تا قبول رسمى آن از سوى جمهورى اسلامى، دنیا شاهد سنگینترین ضربات نیروهاى اسلام بر دشمن و فتوحات بزرگ رزمندگان ما بر دشمن در جبهه‌هاى جنگ از سویى و فشارهاى همه جانبه از سوى حامیان رژیم عراق علیه ایران اسلامى از سوى دیگر بود. حصر اقتصادى، حمله به تأسیسات ما در خلیج فارس و تمرکز بى‌سابقه‌ى نیروهاى نظامى امریکا و ناتو در اطراف مرزهاى آبى و هوایى و حتّى تجاوز به آنها، بخشى از این فشارها بود؛ به طورى که تقریباً هیچ فشار ممکن باقى نماند، مگر آن‌که بر ملت ایران وارد شد و رژیم امریکا تقریباً به‌طور مستقیم وارد صحنه شد. تهدیدها، بمبارانهاى وسیع شیمیایى و جنایت حمله به شهرها و هواپیماى مسافربرى و کشتى غیرنظامى و اثبات این‌که استکبار در حمایت از عراق آمادگى براى دست یازیدن به هر جنایتى دارد، بخشى از حوادث این دوران است و جا دارد در موقع مقتضى، این حقایق هشداردهنده براى ملت ایران شکافته و بر ملا گردد.

قبول قطعنامه‌ى 598 از سوى جمهورى اسلامى و رهبر عظیم‌الشّأن فقید آن، توطئه‌ى وسیع دشمن را بار دیگر با هدایت الهى به خود او برگرداند و دشمن را که تحت شعار صلح‌طلبى، به هر جنایتى دست مى‌زد، خلع شعار کرد. شاید مشیت الهى بر این بود که با قبول قطعنامه، حقانیت جمهورى اسلامى بیش از پیش در جهان آشکار شود و ملت ایران به هدفهاى اساسى خود در سطح بین‌المللى نزدیکتر گردد.

با این ابتکار جمهورى اسلامى، دشمن در دو راهى شکست قرار گرفت: اگر اجرا شود، ایران اسلامى به خواسته‌هاى خود رسیده است و اگر اجرا نشود، داعیه‌ى همیشگى جمهورى اسلامى مبنى بر لزوم قطع ریشه‌ى تجاوز و رابطه‌ى میان تجاوزِ عراق و حاکمیت سلطه در جهان و این‌که رژیم عراق در ادعاى صلح‌طلبى صداقت نداشته است، به اثبات مى‌رسد و بى‌اعتمادى به قرارهاى ساخته‌ى قدرتها که جمهورى اسلامى همواره مدعى آن بوده است، در میان ملتها رایج خواهد شد و آنها را بر تکیه‌ى فقط به نیروى خویش، تشویق خواهد کرد.

حکام سبکسر عراق که در طول جنگ عملاً نشان داده‌اند از تشخیص مصالح عاجزند، این بار نیز زیانبارترین راه را گزیدند؛ یعنى ابتدا با حمله به ایران و ندیده گرفتن شعارهاى خود در قبول قطعنامه، بى‌اعتبارى سخن و عمل خود را به دیرباورترین اشخاص هم ثابت کردند و البته وقتى با حضور بى‌نظیر رزمندگان در جبهه، مجبور به عقب‌نشینى در بخش عظیمى از مرزها شدند، یک بار دیگر آزموده را آزمودند. با تعلل در اجراى قطعنامه، باز هم اقدامى دیگر در جهت عکس منافع سیاسى و اقتصادى و نظامى و حیثیتى خود انجام دادند و جهالت و آزمندى خود را به اثبات رساندند.

نگهداشتن بخشى از اراضى ایران اسلامى که عمدتاً دزدانه و پس از آتش‌بس تصرف شده، به قیمت تعطیل قطعنامه‌یى که مدتها دم از اجراى آن مى‌زده‌اند، جز نکبت و پشیمانى، چیزى براى آنها به ارمغان نخواهد آورد و این حیله‌ى شیطانى نیز به خود آنان بر خواهد گشت: «ولایحیق المکر السّیئى الّا باهله». آنان دیر یا زود، مجبور به تخلیه‌ى این اراضى خواهند شد و همه مى‌دانند که ایران انقلابى، حضور متجاوز غاصب پلید را در مرزهاى خود، زمان درازى تحمل نخواهد کرد و به طور حتم خسارتى که در این مرحله نصیب متجاوز و منطقه خواهد شد، مانند گذشته خسارتى سنگین خواهد بود. اگر یک سال پیش، صدام به اجراى قطعنامه تن داده بود، اینک اسرا برگشته، اروند لایروبى شده و صلح مستقر گردیده و پیشرفت بازسازیها چشمگیر بود. آنچه از تعلل رژیم عراق در عمل به قطعنامه، تا کنون بر دو کشور وارد شده، و آنچه از این پس وارد شود، مسؤولیتش بر دوش رژیم عراق و شخص صدام است.
پیام به مناسبت نهمین سالگرد جنگ تحمیلى 30/06/1368
 

  
اظهارنگرانی معاون وزیر خارجه از به کارگیری گازهای شیمیایی کشنده علیه مردم بحرین
خراسان - مورخ چهارشنبه 1391/04/28 شماره انتشار 18170

ایرنا- حسین امیر عبداللهیان معاون عربی و آفریقایی وزیر امور خارجه با بیان این که شرایط در بحرین روز به روز بدتر می شود، از به کارگیری گازهای شیمیایی کشنده علیه مردم مظلوم این کشور اظهار نگرانی کرد."حسین امیرعبداللهیان" گفت: برخی کشورهای غربی گازهای شیمیایی خفه کننده در اختیار حکومت بحرین قرار داده اند و ده ها کودک، پیر و جوان اعم از شیعه و سنی، در اثر شلیک این گلوله های شیمیایی کشته و مجروح شده اند. وی افزود: حکومت بحرین با بی اعتنایی به مطالبات مشروع مردم که به روش مسالمت آمیز پیگیری می شود، به نقض فاحش و سیستماتیک حقوق بشر مبادرت می کند.


  
جنگ و گریز در دمشق، دیپلماسی در مسکو
خراسان - مورخ چهارشنبه 1391/04/28 شماره انتشار 18170
نویسنده: سیدمحمداسلامی m.eslami@khorasannews.com
دیلی تلگراف: آمریکا تا پس از انتخابات ریاست جمهوری به مخالفان سوری کمک نمی‌کند

روز گذشته رسانه های خبری از وقوع درگیری های مسلحانه در برخی مناطق پایتخت سوریه خبر دادند. به گزارش مهر، شبکه العربیه و الجزیره از درگیری مسلحانه در خیابان های بغداد و میدان العباسیین در دمشق خبر دادند. العربیه همچنین مدعی شد که درگیری ها به میدان سبع بحرات دمشق نیز رسیده است. راشاتودی هم به نقل از شاهدان عینی از صدای انفجار در منطقه المیدان خبر داد. العالم خبر داد شماری از افراد مسلح در منطقه المیدان دمشق تجمع کرده اند که نیروهای امنیتی در تعقیب آن ها هستند. نیروهای امنیتی تلاش می کنند خانواده هایی را که افراد مسلح به عنوان سپرانسانی به گروگان گرفته اند، در منطقه المیدان دمشق نجات دهند. به گزارش سانا، خبرگزاری دولتی سوریه، تعقیب بازماندگان یک گروه تروریستی مسلح که در نهر عیشه دمشق تمرکز کرده بودند، نیز ادامه دارد. درگیری با شورشی ها و گروه های مسلح مخالف دولت به جز دمشق، در برخی شهرهای دیگر سوریه نیز روی داده است. سانا، خبرگزاری دولتی سوریه، گزارش داد که نیروهای ارتش خسارت ها و تلفات سنگینی به تروریست ها در حمص، دیرالزور، ادلب و حلب وارد کردند. سانا همچنین اعلام کرد نیروهای مسئول حفاظت از منطقه السفیره در حلب حمله اعضای یک گروه مسلح تروریستی را دفع و خسارت های سنگینی به آن ها وارد کردند. تلویزیون قزاقستان نیز از به آتش کشیده شدن تنها ساختمان دیپلماتیک سوریه در این کشور خبر داد.

سفر عنان و اردوغان به مسکو

هم زمان با تعقیب و گریزها در سوریه، تلاش های دیپلماتیک ادامه دارد و در مسکو متمرکز شده است. به گزارش الجزیره، کوفی عنان، فرستاده سازمان ملل، با سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، دیدار و درباره تحولات سوریه بحث و گفت‌وگو کرد. دفتر اطلاع‌رسانی کاخ ریاست جمهوری روسیه (کرملین) اعلام کرد: «دیدار ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه با کوفی عنان بیانگر حمایت روسیه از طرح صلحی است که عنان برای حل بحران سوریه ارائه داده و شورای امنیت آن را تصویب کرده است.» شبکه روسیا الیوم نیز به نقل از یک مسئول آگاه روسی اعلام کرد که گفت‌وگو درباره سرنوشت بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه در چارچوب گفت‌وگوهای لاوروف و کوفی عنان قرار ندارد. همچنین این منبع مسئول تاکید کرد که دولت روسیه به کوفی عنان پیشنهاد داده است که دیداری را با گروه تماس سوریه در سطح مسئولان بلندپایه در مسکو، پایتخت این کشور برگزار کند. ایسنا نیز به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه خبر داد که اردوغان، نخست وزیر ترکیه، نیز امروز وارد مسکو می شود. بلنت ارینچ، سخنگوی رسمی دولت ترکی، با اعلام این خبر مدعی شد که مقامات روسیه به دلیل تحولات جاری در منطقه و حوادث جاری در سوریه چیزی نمانده که حمایت خود را از نظام حاکم در سوریه بردارند. این درحالی است که لاوروف پیش از رسیدن عنان به مسکو با انتقاد شدید از کشورهای غربی اعلام کرد که غربی‌ها انگیزه واقعی برای پایان دادن به اوضاع جاری در سوریه ندارند و درخواست برای کناره‌گیری بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه غیر قابل قبول است.

 

تا پایان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، از کمک واشنگتن به مخالفان سوری خبری نیست

درحالی که روسیه حاضر نیست با تندروی ها علیه سوریه همراهی کند، روزنامه دیلی تلگراف نیز گزارش داد که "به رغم افزایش عصبانیت شورشیان سوریه از منفعل بودن آمریکا"،کاخ سفید تمامی درخواست‌‌ها برای حمایت اطلاعاتی و ارسال تسلیحات سنگین به مخالفان را رد کرده است. یک لابیگر برای گروه مخالف سوریه در واشنگتن به دیلی تلگراف گفت: «تا پس از مراسم تحلیف ریاست جمهوری در ژانویه 2013 ما شاهد هیچ گونه دخالت آمریکا نخواهیم بود.» به گفته او این پیام را دیگران مانند ترک‌ها و قطری‌ها هم باید بشنوند. هفته گذشته تام دانیلون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز به لندن رفت و پیام اوباما را برای دخالت نکردن در سوریه به متحدان این کشور رساند. منابع آگاه در واشنگتن گفتند: «دانیلون این مسئله را روشن کرده که هیچ فضایی برای افزایش دخالت آمریکا در سوریه وجود ندارد.» یک گروه لابیگر دیگر به دیلی تلگراف گفت: «هیچ کس در آمریکا نمی‌‌خواهد که دست بر روی مسئله سوریه بگذارد نه در کاخ سفید و نه در کمیته امور خارجه کنگره و روشن است که ما باید مدت زمان بیشتری بازی در سوریه را ادامه دهیم.» با این حال وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد، واشنگتن مبلغ 64 میلیون دلار را برای کمک به "پناهندگان سوریه" اختصاص می‌دهد.

14 مجروح در حمله پلیس ترکیه به آوارگان سوری

اعتراض 500آواره سوری به نداشتن آب آشامیدنی در یکی از اردوگاه های کلیس، موجب درگیری پلیس و آوارگان و مجروح شدن14 نفر شد. به گزارش کردپرس به نقل از پایگاه خبری 7، در یکی از اردوگاه های آوارگان سوری در استان کلیس و در مرز اونجو پنار، 500نفر از آوارگان به خاطر نداشتن آب آشامیدنی کافی به مسئولان اعتراض کردند و علیه ترکیه شعار دادند. در نتیجه حمله به آوارگان با باتوم و گاز اشک آور، 10 نفر از آوارگان مسموم و مجروح شدند و در واکنش جوانان این اردوگاه نیز 4 نفر از نیروهای پلیس و ژاندارمری به ضرب چماق و چاقو مجروح و روانه بیمارستان شدند.


  
واکنش سخنگوی وزارت خارجه به شلیک ناو آمریکایی به قایق ماهیگیری اماراتی در خلیج فارس
خراسان - مورخ چهارشنبه 1391/04/28 شماره انتشار 18170
نویسنده: دانش‌پور political@khorasannews.com

رامین مهمانپرست سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوال خبرنگار بلومبرگ درباره هدف قرار گرفتن یک قایق اماراتی توسط ناو آمریکایی در خلیج فارس تاکید کرد:نیروهای خارجی در خلیج فارس از انجام اقدامات تحریک کننده خوداری کنند. رامین مهمانپرست روز گذشته در نشست هفتگی خود با خبرنگاران در مورد دستور کار ایران در مذاکرات آینده معاونین و مسئولان مذاکره کننده ایران و 1+5 اظهار داشت: طبق توافقی که در مسکو صورت گرفت قرار بر این بود که مذاکرات کارشناسان فنی دو طرف در استانبول دنبال شود.وی ادامه داد:بر این اساس در دیدار معاونین تیم مذاکره کننده ابعاد سیاسی مذاکرات ارزیابی می شود و چنانچه جمع بندی مذاکرات سوم مرداد مثبت باشد و بتواند دستور کاری برای ادامه مذاکرات داشته باشد نسبت به تعیین زمان و مکان مذاکرات بعدی تصمیم گرفته می شود. وی ادامه داد: پس از آن تماس تلفنی بین آقای جلیلی و خانم اشتون انجام خواهد شد و در تماس تلفنی جزییات را با یکدیگر مطرح می‌کنند. هدف قرار گرفتن یک قایق‌ اماراتی توسط ناو آمریکایی در خلیج فارس و این که برخی این قایق را اماراتی و برخی آن را ایرانی دانسته اند سؤال خبرنگار بلومبرگ از مهمانپرست بود که وی در پاسخ امنیت خلیج فارس را جزو اولویت‌های نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: همه توانایی کشور برای برقراری امنیت در منطقه و همچنین امنیت و ثبات در خلیج فارس به کار برده شده است. نشانه های این که معتقدیم حضور نیروهای خارجی در منطقه عامل بی ثباتی است را می توان در این نوع اقدامات دید.ما توصیه می کنیم اقدام تحریک کننده انجام نشود و فعالیت هایی که ثبات منطقه را به هم می زند دنبال نکنند. وی خاطرنشان کرد: وقتی صحنه را به سمت درگیری پیش می ‌برند که امنیت برخی کشورها در زمینه عرضه انرژی دچار تهدید شود، باید تبعات تصمیمات اشتباه خود را بپذیرند.ما هشدار داده‌ایم و توصیه می‌کنیم مداخلات خارجی از منطقه قطع شود و مقامات سیاسی کشورهای فرامنطقه‌ای رویکردی را دنبال نکنند که به ناامنی در منطقه ما منجر شود.

اظهارات رئیس MI 6 را به صورت جدی بررسی می کنیم

مهمانپرست درباره ادعای رییس سرویس اطلاعات خارجی انگلیس (MI6) مبنی بر این که ماموران انگلیس چهار سال پیش موفق شده اند در دستیابی ایران به سلاح های هسته ای وقفه ایجاد کنند گفت:این گونه اظهارت که پیرامون فعالیت های هسته ای ایران صورت می گیرد به صورت جدی بررسی می شود و چنان چه مشخص شود این اظهارات مستند است نشان دهنده دخالت انگلیس در مسائل داخلی ما و ایجاد فتنه انگیزی در منافع ملی ماست که از مسیر حقوقی خود دنبال می شود.

 

سازمان های بین المللی اتفاقات میانمار را بررسی کنند

سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان همچنین بررسی نسل کشی مسلمانان در میانمار توسط سازمان های حقوق بشری را مورد تاکید قرار داد و گفت: اقدامات ناخوشایندی در میانمار رخ داده است و درگیری های قومی- مذهبی در این کشور منجر به کشته شدن برخی مسلمانان شده است. وی خاطر نشان کرد:وزارت خارجه توصیه جدی دارد که دولت میانمار به حقوق اقلیت ها توجه کند چرا که جامعه مسلمانان در میانمار غیر قابل انکار هستند و باید از حقوق خود برخوردار شوند.مهمانپرست خاطرنشان کرد:سازمان های بین المللی از جمله سازمان های حقوق بشری و نیز سازمان همکاری اسلامی باید اتفاقات میانمار را بررسی کرده و اقدامی جدی برای توقف اقدامات صورت گرفته در این کشور داشته باشند.

 

مقامات عربستان صدای مردم را بشنوند

مهمانپرست در پاسخ به سئوال دیگری در رابطه با افزایش فشارها بر شیعیان در عربستان گفت: بیداری اسلامی یک فضای جدیدی ایجاد کرده است و توصیه ما به کشورها این است به جای سرکوب، خواسته های مشروع و صدای مردم را بشنوند و هر نوع اقدام غیر مسالمت آمیز بحران پیچیده تری ایجاد خواهد کرد. مهمانپرست گفت: امیدواریم مقامات عربستان ضمن شنیدن صدای بخشی از مردم خواسته آنان را دنبال کنند چرا که سرکوب و دستگیری مشکلات را پیچیده تر می کند کما اینکه در بحرین نیز ما شاهدیم متاسفانه مداخلات عربستان ادامه دارد. وی همچنین خبر داد که مقام های عربستانی برای صدور ویزای سفر هیئت ایرانی به ریاض به منظور بررسی موضوع اعدام چند تبعه کشورمان موافقت نکرده است.

طرح تبدیل سوخت کشتی های ایرانی به سوخت هسته ای در کمیسیون صنایع مجلس بررسی می شود

فائقی - عضو کمیسیون صنایع و معادن گفت: طرح تبدیل سوخت فسیلی کشتی ها و نفت کش های ایرانی به سوخت هسته ای و یا سوخت نوین در این کمیسیون بررسی خواهد شد. ا...وردی دهقانی، نماینده ورزقان در مجلس در گفت وگو با خراسان، با اعلام این خبر افزود:این طرح برای مقابله با تحریم های مغرضانه غرب علیه جمهوری اسلامی ایران در کمیسیون صنایع تدوین شده است. چرا که بر اساس این تحریم ها کشتی ها و نفت کش های ایرانی در مسیرهای طولانی نمی توانند سوخت گیری کنند. وی افزود: بنابراین برای این که ناوگان دریایی ایران بتواند مسافت های طولانی را بدون سوخت گیری در کشورهای بیگانه طی کنند، لازم است که در سوخت ناوگان دریایی ایران تغییراتی ایجاد شود و سوخت فسیلی به سوخت های نوین از جمله سوخت هسته ای تبدیل شود. دهقانی با بیان این که در این طرح مشخصات فنی توسط کارشناسان تدوین شده است، تاکید کرد: دولت باید برای تامین سوخت کشتی ها غنی سازی اورانیوم را تا هر اندازه که نیاز است انجام دهد که میزان و درصد غنی سازی متناسب با ظرفیت و مشخصات کشتی ها تعیین می شود. وی افزود: این طرح هفته آینده در کمیسیون بررسی می شود و در صورت تصویب نهایی دولت مکلف است اقدامات لازم برای تبدیل شدن سوخت فسیلی ناوگان دریایی به سوخت های نوین را انجام دهد.


  
جانشین فرمانده کل سپاه

ناو های آمریکا آهن پاره ای بیش نیست

جانشین فرمانده کل سپاه گفت: پاسداران انقلاب اسلامی از بزرگی ناوهای هواپیمابر آمریکا و دشمنان فرامنطقه‌ای هرگز ترسی به دل راه نداده و این تجهیزات در نگاه آنان، آهن‌پاره‌ای بیش نیست.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از مهر، سردار سرتیپ پاسدار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آئین اختتامیه همایش فرماندهان و مسئولان نیروی دریایی سپاه که در مشهد برگزار شد با اشاره به هویت، نقش و جایگاه سپاه، این نهاد انقلابی را یک حقیقت و ماهیت اصیل دانست و اظهار داشت: پاسداران انقلاب اسلامی از بزرگی ناوهای هواپیمابر و غرش موشک‌های آمریکا و دشمنان فرامنطقه‌ای هرگز ترسی به دل راه نداده و این تجهیزات در نگاه آنان آهن‌پاره‌ای بیش نیست.
سردار سلامی تشکیل سپاه و بسیج را معجزه ذهنی امام خمینی (ره) دانست و تصریح کرد: سپاه و بسیج پژواک نور حق و الهامی الهی در اندیشه امام (ره) بود که با تشکیل آن نسخه راه‌های غلبه کفار بر مسلمین پیچیده شد.
وی با بیان اینکه امام (ره) حقیقت قدرت را می‌شناخت گفت: هنر امام(ره) این بود که تعادل ساخته دنیای استکبار را به هم ریخت و تاکنون نیز این تعادل برقرار نشده است.
جانشین فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: شاید در هزاره اخیر تنها کسی که از هیبت امپراتوری‌ها نترسید و به آنها حمله کرد و قدرت جدیدی به نام جهان اسلام را احیا کرد امام خمینی (ره) بود.
سردار سلامی اظهار داشت: امام خمینی به اسلام و ولایت عمق بخشید تا ساختار نظام دفاعی اسلام شکلی نو یافته و در برابر کفار ایمن باشد و این مسیر توسط رهبر معظم انقلاب با دقت برنامه ریزی، نظم و انسجام یافت و با همان روح الهی متجلی شد.
وی افزود : شجاعت، خردورزی و حکمت بی نظیر مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) توانست این مسیر را هموار ساخته و امروز جهان اسلام شکل بگیرد.
جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه نظام موازنه قوای جهانی امروز دچار تغییر شده گفت: تا قبل از این مسلمانان در گورستان جهالت مدرن دفن شده بودند اما انقلاب اسلامی آنها را احیا کرد و امروز مسلمانان به یک قدرت جهانی تبدیل شدند.
سردار سلامی تصریح کرد: جایگاه انقلاب اسلامی در دنیای امروز به اندازه‌ای ارتقاء یافته و مستحکم شده است که آمریکا ، اروپا و رژیم صهیونیستی در خیابان‌های تهران به دنبال فرهیختگان ،اساتید دانشگاه و دانشجویان نخبه می‌گردند تا آنها را ترور کرده که مبادا این افراد منافعشان را به خطر بیندازند.
وی با تاکید براینکه ما در حال ساختن یک تمدن جدید هستیم خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی هر روز سنگرهای جدیدی را فتح می کند و در مقابل استکبار جهانی روز به روز با یک تشییع جنازه سیاسی مواجه می‌شود.
جانشن فرمانده کل سپاه اذعان داشت: فرقی نمی کند که 1400 سال پیش برای دفاع از اسلام و دین خدا شمشیر بزنیم یا اینکه امروز برای دفاع از اسلام موشک بزنیم، این نبرد ادامه خواهد یافت به این دلیل که به ماهیت متضاد سرشت حق و باطل مربوط می‌شود و دشمنان دست از سر ما برنمی‌دارند مگر اینکه دست از دینمان برداریم.

سردار سلامی در ادامه اظهار داشت: اینکه ما عصر امام راحل و مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) را درک می‌کنیم و از این چشمه‌سار معنویت بهره‌مند می‌شویم و از وی دستور می‌گیریم افتخاری بسیار بزرگ است.

وی با بیان اینکه جنگ ما به نقطه سرنوشت‌ساز و حساسی رسیده است گفت: نبرد ما با دشمنان در تمامی ابعاد مقیاسی جهانی یافته و این بی‌‌سابقه است که کشوری به تنهایی با تمامی ابرقدرت‌های عالم جنگیده دوام بیاورد و به لنگرگاه امنیت عالم تبدیل شود.

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه متحد متعهدی نداریم اظهار داشت:جمهوری اسلامی ایران به تنهایی در مقابل دنیای استکبار ایستاد و مقاومت کرد تا برای جهان اسلام الگو شود.

وی افزود: همه قدرت‌های عالم با وجود اختلافات فاحشی که در بسیاری موارد با یکدیگر دارند در موضوع مقابله با انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی با یکدیگر اتفاق نظر دارند.

سردار سلامی اذعان داشت: ترکیب تیم‌های مذاکره کننده 1+5 در برابر ایران آرایش قدرت جهانی را به نمایش می‌گذارد و تیم مسلمان متکی بر خدا انفعال کشورهای اروپایی را برانگیخته تا جایی که آنان حرفی برای گفتن و عملی برای انجام ندارند.

حرکت نیروی دریایی سپاه در چند ده متری ناو آمریکایی

جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به اقتدار نیروی دریایی سپاه خطاب به فرماندهان این نیرو گفت: شما تنها کسانی هستید که با نشان دادن قدرت و عزم و ارداه راسخ در چند ده متری ناوهای آمریکایی حرکت کرده، پرچم اسلام را برافراشته و آنها را نهیب می‌زنید، آنها به این اقتدار و هیبت احترام می‌گذارند.

وی با اشاره به تحریم‌های ایجاد شده در عرصه اقتصادی ایران اظهار داشت: مقیاس جنگ اقتصادی ما جهانی است و هیچ کشوری را در طول تاریخ نمی‌توان یافت که در محاصره اقتصادی همه دنیا قرار گیرد و تمام شاهراه‌های ارتباطی مالی دنیا به رویش بسته باشد.

سردار سلامی در ادمه گفت: علی رغم تمامی این تهدیدات، ایران اسلامی هر روز برگی جدید از نوآوری‌ها ،خلاقیت‌ها و فتح قله‌های جدید را رقم می‌زند و مستکبرین دیگر قدرت مهار انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را ندارند.

جانشین فرمانده کل سپاه تقابل ایران در عرصه فرهنگی، نظامی و امنیتی را نیز دارای مقیاسی عمیق و جهانی توصیف و تصریح کرد: امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به رغم تمامی این فشارها با رهبری مقتدر، حکیم و الهی، ملتی بصیر و ولایتمدار و نیروهای مسلح هوشیار ایستادگی کرده و از آرمان‌های خود دفاع می‌کند.

وی با اشاره به خصوصیات و ویژگی‌های نهاد مردمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آن را منحصربه فرد، جهادی و دارای روح فداکاری دانست و تصریح کرد: سپاه نقطه مرکزی ایثار جامعه ما با تفکر و عملی عاشورایی است که به دنبال دفاع از آرمان‌های والای انقلاب اسلامی ایثارگرانه حرکت می‌کند.

سردار سلامی افزود: سپاه نهادی ولایی ، شمشیر بُرّای ولایت و دژ مستحکم نظام است که با حرکتی انقلابی در صدد پیچیدن طومار تصور و تجسم دشمن نیز برمی‌آید.

جانشین فرمانده کل سپاه بن بست شکنی را شاخص و مولفه ویژه سپاه عنوان کرد و ادامه داد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با حرکتی چندبعدی در صحنه تقابل با دشمنان پای نهاده و خود را مخاطب همه مشکلات می‌داند.

وی همچنین دشمن شناسی را از خصوصیات ذهنی سپاه عنوان و تاکید کرد: این نهاد انقلابی باید به صورت مداوم دشمنان داخلی و خارجی خود را شناخته و با ابتکار و خلاقیت نگذارند دشمن تصویر ثابتی از آنها را تجسم کند.

سردار سلامی در پایان با تاکید براینکه امروز موقعیت حساس و سرنوشت‌سازی در برابر انقلاب اسلامی قرار گرفته است گفت: دشمنان ما در همه جا به استیصال افتاده‌اند و استکباری که آمده بود تا نظم جدید جهانی را بسازد امروز شرایط خود را روز به روز بدتر دیده و در مقابل، جایگاه انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی مستحکم تر می شود.

 

انتهای خبر/ قدس آنلاین / کد خبر: 59528

  




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ